Oversættelser af Dansk

Vores animationer er korte, underholdende videoer, der hjælper med at forklare fordelene ved kiropraktik i letforståelig sprog

Forbedre Muskelaktivering

Vidste du, at der er en stak videnskabelig forskning, der har vist kiropraktik pleje kan positivt påvirke mange forskellige aspekter af sundhed og funktion?

Fælles Positionssans

Forskningsundersøgelser har vist, at forbedre funktionen af din rygsøjlen kan ikke kun hjælpe din hjerne se, hvad der foregår i ryggen, men hvad der foregår i dine arme.

Kiropraktik og ældre voksne

Kiropraktik pleje kan være fantastisk til ældre voksne. Forskning viser os, at det virkelig kan gøre en forskel for dit helbred, funktion og livskvalitet, når du bliver ældre.

Kiropraktik og faldrisiko

Når vi bliver ældre, stiger risikoen for at falde. Fald er den vigtigste årsag til skadestuebetingede hospitalsindlæggelser og dødsfald blandt ældre mennesker – og det er ved at blive et stort problem.

Kiropraktikpleje og kolik

Når kommende forældre forbereder sig til at møde deres nye barn, er de fleste forældre klar over, at der også vil komme nogle tårer hen ad vejen. Gråd er en del af oplevelsen.